Huolto

Tarjoamme asiakkaillemme huoltopalvelua kautta maan omien asentajiemme sekä valtuutettujen edustajien ja jälleenmyyjien kautta. Saat meiltä ennakoivan huoltosuunnitelman, jonka avulla varmistat laitteiden toimivuuden, pidät energiankulutuksen hallinnassa ja vähennät ennen kaikkea odottamattomia laitevaurioita ja toimintahäiriöitä. Kysy lisää huoltopalveluista huollon työnjohdolta!

 

Olemme monimerkkihuolto eli huoltoverkostomme keskittyy Carrierin laitteiden lisäksi myös muiden valmistajien laitehuoltoihin. Saat meiltä laajan laitetuntemuksen sekä jatkuvan koulutuksen tuoman ammattitaidon. Olemme myös vastuullinen toimija, sillä noudatamme konsernimme ympäristö-, terveys- ja turvallisuusohjelmaa, joilla vähennämme ympäristöpäästöjä ja työtapaturmia.

 

Kaukovalvonta

Huoltopalveluiden lisäksi tarjoamme asiakkaillemme laitteidemme kaukovalvontaa eli arvioimme huoltotarpeen ja ratkaisemme monia ongelmatilanteita suoraan etäyhteyden kautta. Asiakkaalle kaukovalvonta tuo selkeitä kustannussäästöjä, sillä kaukovalvonnan ansiosta pystymme vastaamaan laitteeseen liittyviin kysymyksiin usein paljon nopeammin ja edes käymättä paikan päällä.

 

Päivystys

Myös päivystyspalvelut kuuluvat tarjontaamme. Päivystyksen avulla takaat sen, että kriittisimmätkin tuotantolaitokset pysyvät toiminnassa vuorokauden ympäri.

 

Konsultointi

Ilmastointilaitteet sisältävät usein F-kaasuja, mikä tuo laitteen omistajalle tiettyjä vastuita ja velvollisuuksia. Autamme asiakkaitamme pysymään perillä kaikista säädöksistä ja asetuksista tarjoamalla myös konsultointiapua.

Lue lisää omistajan velvollisuuksista Ympäristöministeriön, Ympäristöhallinnon ja Ympäristökeskuksen kotisivuilta.

 

 

 

Haku